Bingolotto

Att Bingolotto var ett av de mest populära nöjes- och spelprogrammen på tv under 1990-talet råder det väl ingen tvekan om. Men hur ser det ut med Bingo Lotto idag? Jo den som nu har Leif ”Loket” Olssons plats som älskvärd programledare är ingen mindre än den kände ståuppkomikern Jan Bylund. Han har i skrivande stund lett programmet sedan ett år tillbaka och gör det med bravur. Det är minst lika roligt att spela Bingolotto idag som det var för 10-15 år sedan.

Bingolotto är alltså både ett spel- och nöjesprogram där man håller dragningar i spelet, bjuder på musik och annat spännande. Så varje söndagskväll är det bara att bänka sig med lotter och snacks framför teven tillsammans med familjen. Alla kan vara med och spela, det är riktigt fina vinster varje vecka, bland annat en smartphone. Lotterna kan man dels köpa genom hemsidan och dels via butiksombud. Kanske säljer din son eller dotters idrottsklubb lotter, då är det bara att köpa av dem. Det är lite det som är det fina med att spela bingolotto, samtidigt som man är med och tävlar om fina vinster och pengar så stöttar man även idrottsrörelsen i landet. Genom åren har Bingolotto varit en viktig stöttepelare för många klubbars inkomst. En del av dem hade nog haft svårt att klara sig utan inkomsten från Bingo Lotto.

Eftersom att man numera kan göra allt annat online vill ju inte Bingolotto vara sämre. Självklart kan du spela bingo med dom online på deras hemsida www.bingolotto.se där går det till och med att välja mellan att spela tillsammans med andra spelare och att spela helt själv. Precis som på alla andra bingosajter så kan du chatta med de andra spelarna i bingochatten som tillhör varje spel när du väljer att spela tillsammans med andra. Dessutom så är du även här med och stöttar svenskt föreningsliv precis som när du spelar på de fysiska lotterna.