Online bingo

Efter en lång dag på jobbet kan det vara riktigt skönt att bara slå på datorn och slösurfa lite i lugn och ro. Varför inte prova att spela bingo på nätet? Idag kan du spela bingo på flera hundra olika bingosajter online. Många av dem är på svenska och det är både enkelt, roligt och spännande. Dessutom kräver det ingen större ansträngning, man kan till och med låta spelet sköta sig självt medan man själv gör annat. Så medan du sitter och slösurfar på vilken sida som helst kan du vinna flera tusen på bingo, inte dumt eller hur?

Först och främst gäller det att välja en bingosajt att spela på, vi rekommenderar att du börjar på någon av de större svenska som finns; Maria bingo, Mama Mia bingo eller bingo på Svenska spel. Där kan du vara säker på att allt går rätt till och att du kommer förstå alla instruktioner om hur du spelar etc. Nu är det bara att registrera sig som medlem, ofta handlar det bara om att fylla i några uppgifter om sig själv så att de kan bekräfta att du är du. Sedan brukar man få välja ett användarnamn och lösenord. På en del bingosajter får du en så kallad No Deposit bonus. Det betyder att bara för att du blev medlem har du nu pengar att spela för, ofta handlar det om en 50-lapp men det kommer man långt med på en bingosajt eftersom att brickorna är så billiga. Har du inte fått en sådan bonus så kommer du garanterat att få en insättningsbonus på din första insättning. Ofta ligger den på så mycket som 100 % upp till ett visst belopp. Det betyder att om du sätter in 100 kronor så matchar bingosajten den insättningen så att du sedan har 200 kronor att spela för.

Nu är det bara att sätta igång och spela och ha roligt! Det som gör att du kan pyssla med andra saker under dragningarna om du vill är det som heter ”Automarkera” eller ”Autodaub”. En funktion som sköter spelet åt dig och markerar nummer på dina brickor när de kommer i dragningen. Så luta dig tillbaka och vänta på att vinsterna rullar in i lugn och ro.